3.Ulusal Proloterapi Sempozyumu'na Davet

Sevgili Meslektaşlarım

Daha önce iki defa organize ettiğimiz ULUSAL PROLOTERAPİ SEMPOZYUMU'nun üçüncüsünü organize etmekten son derece mutluyum.

Bilimsel Proloterapi Derneği 2012 de kuruldu. O günden bugüne Proloterapi Türk hekimlik sanatına dahil oldu. Derneğimizin başlattığı ve devam ettirdiği eğitimler
artık üniversite çatısı altında verilmeye başlandı. Bakanlık sertifikasyon programına dahil edildi.

Denizli deki eğitimleri “UYGULAMALI PROLOTERAPİ” olarak daha dar bir gruba ve tamamen pratik, hasta uygulamalı bir eğitim haline dönüştürdük.

Nöroproloterapi ve Posturoloji eğitimlerinde önemli adımlar attık ve bu uygulamaları Proloterapi ile kombine etme konusunda deneyim kazandık.

Şimdi 3-5 Temmuz 2020 de Adempira Hotel Pamukkale/DENİZLİ ‘de 3.ULUSAL PROLOTERAPİ SEMPOZYUMU düzenliyoruz. Bu sempozyumda pratik deneyimi artmış, yüzlerce hasta ve uygulama tecrübesi olan meslektaşlarımızın paylaşımlarını 3 gün boyunca değerlendirme şansı bulacağız.

Ayrıca ”BEL SORUNLARINDA” Proloterapi, Nöroproloterapi, Posturoloji, Akupunktur, Ozon tedavisi, Hacamat, cupping tedavi, sülük uygulamaları, Apiterapi ve Manuelterapi konulu önemli bilgi aktarımları ve tartışmalar ve dört adet atölye çalışması olacaktır.

Ülkemizde ve dahi Dünya’da bir eşi benzeri daha olmayan beyaz cennet “PAMUKKALE” de sizleri ağırlamaktan son derece mutlu olacağız.

Dostluk, paylaşım ve bilimsellik dolu 3 gün için sizi 3.Ulusal Proloterapi Sempozyumu'na, Pamukkale’ye davet ediyorum.

3.Ulusal Proloterapi Sempozyumu Başkanı
Op.Dr.Hasan Doğan
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı
Bilimsel Proloterapi Derneği Kurucu Başkanı

FROM : ADEMPİRA TERMAL &

SPA HOTEL ATT : SN.

HASAN DOĞAN

DATE : 25.11.2019

Öncelikle Otelimize göstermiş olduğunuz yakın ilgilerinizden dolayı teşekkür ederiz.

Haziran2020 tarihinde Otelimizde düzenlemeyi düşündüğünüz 100 kişilik konaklamalı toplantı organizasyonunuz için verilecek hizmetler ve uygulanacak özel fiyatlar aşağıda teklif olarak verilmiştir. Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Sizlerivemisafirlerinizi Otelimizde görmek ve ağırlamaktan duyacağımız memnuniyeti belirtmekisteriz.

Saygılarımızla,

Merve ÇAKMAK

Recep ALTUNTAS

Satış Pazarlama Müdürü

Genel Müdür

Fiyatlarımız:

TEK KİŞİLİK ODA / GÜNLÜK / TAM PANSİYON

400,00 TL

İKİ KİŞİLİK ODA / GÜNLÜK / TAM PANSİYON

600,00 TL

*Yukarıdaki fiyatlara KDV dâhildir.

*Yukarıda verilen fiyatlara; toplantı salonu ve ekipmanları, toplantı salonu fuayesinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde 2 kez verilecek kurabiyeli coffee break dahildir.

* Otelimizde konaklayan misafirlerinize açık havuz, kapalı termal havuzlar, hamam, buhar banyosu, tuz odası ücretsiz olacaktır.

*Yukarıdaki fiyatlar ve şartlar teklif olarak verilmiş olup herhangi bir rezervasyon alınmamıştır. Olumlu veya olumsuz cevabınızı en kısa zamanda yazılı olarak bekliyoruz.

Banka Hesap Numaramız: ULU MADEN TERMAL TURİZM DERİ KUYUMCULUK A.Ş

Şube Adı: Halk Caddesi / DENİZLİ Hesap Numarası: 3207 0075216

Iban No: TR78 0006 4000 0013 2070 0752 16

Karahayıt Mah. 113 Mustafa Sezer Sok. No:5/1 Pamukkale/DENİZLİ/TÜRKİYE

www.adempirahotel.com

Tel : +90 258 271 42 20

Fax : +90 258 271 42 60

© 2019 Tüm Hakları Saklıdır.